Books

Ammonite. Trenirajte svest.

Ammonite je osnovan 2001 kao nezavisna diskografska kuća, a 2006 objavio je svoju prvu knjigu. Kao i muzička izdanja, knjige koje objavljuje Ammonite u štampanom i elektronskom obliku drugačije su od uobičajenih, i nosioci su iste svesti i ideje neophodne svakom uživaocu Ammonite zvuka. Ammonite knjige su uvek u simbiozi sa muzikom i zajedno jačaju imunitet na bacile besmisla i vulgarnosti koji nas napadaju sa svih strana.
Narudžbenica


Ako želite da naručite više knjiga odjednom popunite polje "Naziv knjige i broj primeraka" u formatu: "Propaganda, 1; Heroji i antiheroji, 1" (gde je navedeni broj broj primeraka koji želite).

Slanje na adrese u Srbiji posredstvom Postexpressa košta oko 200 din, knjigu dobijate za 24 časa, cenu knjige i poštarinu plaćate poštaru. U Beogradu knjigu možete preuzeti i lično. Za porudžbine iz inostranstva plaća se preko PayPala.

Dobijeni podaci koriste se isključivo za potrebe sastavljanja fakture, koju ćete dobiti u pošiljci sa naručenom robom. Preduzeće Ammonite d.o.o, koje je prodavac robe koju ste naručili, obavezuje se da Vaše lične podatke neće koristiti ni u kakve druge svrhe, niti će ih ustupati trećim licima.